EV-Laadpleinen

Van laadpleinen tot laadstations verbonden met zonnestroomsystemen

Reith Power is ook uw partner voor grotere laadprojecten en laadpleinen. Wilt u uw parkeerfaciliteiten voorzien van meerdere laadpalen dan kunt u altijd vertrouwen op de professionals van Reith Power. Zij verstaan onder meer de kunst om altijd de perfecte afstemming te vinden tussen de technische mogelijkheden en investeringsbudgetten. Zo wordt telkens een schaalbare totaaloplossing opgeleverd waarbij er altijd een optimaal laadniveau beschikbaar is met de hoogste kosteneffectiviteit.

Experts in E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek
Deskundig en persoonlijk advies
Bedrijfszekere installaties met persoonlijke service
Toekomstgerichte oplossingen-op-maat
Ook laadpalen in combinatie met zonnestroom
newmotionlaadpaal

Altijd een eerlijk advies

Bij aanvang van een EV-laadproject wordt naar al uw wensen en ontwerpeisen geluisterd waarna een deskundig en onafhankelijk advies volgt. Hierin zijn belangrijke aspecten zoals de infrastructuur, de invloed op uw elektriciteitsaansluiting, het voorkomen van overbelasting, de verdeling van de laadcapaciteiten bij laden van meer auto’s tegelijkertijd, de omvang van de laadstations nu en in de toekomst en de mogelijkheden rondom financieel beheer en kostenverrekening met gebruikers.

Elektrisch opladen en de invloed op uw elektriciteitsaansluiting

Tijdens het opladen van elektrische auto’s wordt veel stroom gevraagd van de elektriciteitsaansluiting. Bij het laden van meerdere auto’s is er sprake van extra veel stroomafname. Om overbelasting te voorkomen inventariseren wij van tevoren de elektrotechnische installatie om zo nodig de installatie uit te breiden. Dit met het oog op veiligheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en budget. In het advies- en prijsvoorstel worden de moderne mogelijkheden en de kosten voor morgen en op het moment van uitbreiding direct duidelijk.  

laadpaal-install
load-balancing

Load Balancing voorkomt overbelasting

Om overbelasting te voorkomen in een installatie met meerdere laadpalen passen we Load Balancing toe. Hierbij wordt het laadvermogen efficiënt verdeeld over de laadpalen. Met Statische Load Balancing wordt vooraf een maximum laadvermogen ingesteld. Omdat het lastig is om een inschatting van het beschikbare vermogen vooraf te maken wordt vaak een veilige ondergrens gekozen. Het gevolg is dat niet altijd het werkelijke beschikbare vermogen wordt benut. Dynamische Load Balancing kent dit nadeel niet. Er wordt hier real-time gekeken hoeveel vermogen er kan worden geleverd zonder dat dit invloed heeft op het netwerk. Zo wordt altijd het maximale laadvermogen aangeboden zodat gebruikers optimaal comfort genieten terwijl uw inkomsten uit laadsessies worden verhoogd.

Elektrische laadpalen voorbereid op de toekomst

Reith Power richt zich niet alleen op uw laadoplossing van morgen. Ook de situatie op een langere termijn is standaard onderdeel van het projectadvies. Hoe kan kostenbewust een laadplein worden uitgebreid. Hoe kunnen we nu al voorbereidingen treffen om later geen dubbele werkzaamheden te verrichten aan uw infrastructuur, bijvoorbeeld het vooraf aanleggen van ledige buizen of kabeldraagsystemen en uitbreidingsmogelijkheden in verdeelkasten. De voorbereidingen vooraf zorgen later voor kostenbesparing en snellere oplevering als we later het aantal laadpalen voor u uitbreiden.

laden
slimladen

De keuze voor laadvermogen en laadtijd

Het totale laadvermogen dat u wilt aanbieden aan gebruikers bepalen in grote mate de hoogte van uw investering in laadpalen, infrastructuur en aanpassing aan uw hoofdaansluiting. Hierbij speelt ook de functie van uw bedrijf een rol. Heeft u bijvoorbeeld een hotel, dan kunt u ervan uitgaan dat een auto minimaal 12 uur aan een lader verbonden is. Heeft u een kantoor, dan is de laadtijd vaak minder. Daarbij speelt de vraag natuurlijk in hoeverre de accu’s telkens opgeladen moeten worden. Reith Power kan u hierbij adviseren vanuit ervaringen opgedaan bij andere projecten en de kennis van onze partners die de markt en trends als geen ander kennen.  Daarnaast kan Reith Power u ook adviseren bij een laadpaal kopen 

Financieel beheer en kostenverrekening met gebruikers

Wij van Reith Power adviseren om vooraf goed in beeld te hebben hoe u administratieve zaken waaronder verrekening met gebruikers en toeleveranciers geregeld wilt hebben. Zo zijn er leveranciers die alleen koppelingen met hun eigen software en abonnementenbeheer toestaan. Bij anderen bent u weer vrij in het kiezen van een beheerssysteem. Ieder systeem is ingericht om onder meer verrekeningen met gebruikers en opslag voor externe gebruikers te beheren. Wij van Reith Power informeren u graag wat in uw geval de beste keuze is.   

Slim EV laadbeheer

Direct offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat