Hyundai logo

Op zoek naar een Hyundai laadpaal? Vraag eenvoudig een offerte aan

De zelfverzekerde, unieke stijl van KONA Electric onderscheidt zich van de massa. Een compacte SUV die geen compromissen sluit op het gebied van ruimte, maar ook een uitstekend interieur biedt. U bepaalt uw voorkeursbereik door te kiezen uit twee accuversies: de 39,2 kWh-versie met maximaal 312 km op de WLTP-cyclus en de 64 kWh-versie met maximaal 482 km op de WLTP-cyclus rijbereik op een enkele lading.

Bent u in het bezit van een elektrische Hyundai KONA of een Ioniq Electric? En wilt u een laadpaal kopen voor uw elektrische Hyundai? Onze laadpalen zijn compatibel met alle elektrische Hyundai’s.

Vraag snel een offerte aan voor een laadpaal.

Levering & installatie
Binnen 2 weken geleverd!
Specialist in Hyundai
Geen gedoe, wij regelen alles

Wij zorgen ervoor dat u thuis en op de zaak uw Hyundai KONA kunt opladen.

Hyundai opladen:

De Hyundai Kona Electric (2019) is uitgerust met een 7,4 kW on-board lader voor Type 2 AC opladen. De Hyundai Kona heeft een bereik van ongeveer 450 km.  De werkelijke bereik is afhankelijk van verschillen factoren zoals snelheid, weeromstandigheden en rijgedrag. Hyundai Kona 2020 model kan op 3-fase 16A > 11kW opgeladen worden. De 2019 model kan maximaal op 1-fase 32A opgeladen worden.

Wilt u een Hyundai laadpaal kopen en bent u geïnteresseerd naar de verschillende opties die Reith Power biedt? Vraag dan hieronder snel een offerte aan voor een laadstation! Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

Heeft u vragen over onze laadpalen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Hyundai Kona laadpaal specificaties:

Capaciteit Accu:  64 kWh
Type stekker:  Type 2
Actieradius (WLTP):  450 km
Laadvermogen:  3-fase 16A, 11 kW
Laadsnelheid in km:  60 km/u
Laadtijd:  6 uur
Laadpoort  Voor- Midden

*Specificaties zijn gebaseerd op het standaardmodel.  De werkelijke actieradius hangt af van de snelheid, het rijgedrag, het weer en de verkeerscondities.

Gratis offerte aanvragen? In 4 simpele stappen geregeld!

U vraagt een offerte aan

Onze adviseur neemt binnen 2 werkdagen contact op voor een telefonische intake.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat.

Na akkoord wordt de laadpaal vaak binnen 2 á 3 weken geïnstalleerd

Vraag hier uw offerte aan

Aan wie mogen wij onze aanbieding richten?
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
 • - Aanhef -
 • Heer
 • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.

Welke laadpaal voor het opladen van een Hyundai?

Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw Hyundai Kona of Hyundai Ioniq? De Hyundai Kona (2019-heden)  kan op 3-fase 16A opladen, wat neerkomt op een laadvermogen van 11 kW. Hiermee kan de Kona doorgaans binnen 6 uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van uw situatie raden wij dan ook een laadpaal met minimaal 11 kW vermogen aan

Hoe snel uw Hyundai kan opladen hangt verder af van uw elektriciteitsaansluiting, type laadpaal en maximale laadvermogen van de auto. Een 3-fase laadpaal maakt gebruik van 3x230V en heeft een vermogen van 16A of 32A. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW of 22 kW. Indien u niet over een 3-fase aansluiting beschikt, ligt het voor de hand om een verzwaring aan te vragen bij uw netbeheerder. Echter is dit niet altijd direct nodig. Immers kan een 3-fase laadpaal ook op 1-fase laden. De laadpaal kan uw Hyundai dan maximaal met 1-fase 32A (7,4 kW) laden.

Voor de Hyundai Kona en Ioniq elektrische auto adviseren wij altijd een slim, toekomstbestendig laadstation met dynamic load balancing. Dankzij dit laadsysteem maken we maximaal gebruik van het werkelijke beschikbare vermogen, zodat u garantie heeft dat uw hoofdzekering niet uitgeschakeld wordt en u maximaal kunt laden.

Wat kost een Hyundai laadpaal thuis?

De kosten van een Hyundai laadstation hangen af van uw specifieke situatie en wensen. In grote lijnen zijn de kosten afhankelijk van het volgende:

 • Type laadstation
 • Paal- of wandmontage
 • Benodigde aanpassingen aan de groepenkast voor uw laadpaal
 • Vrije capaciteit van uw groepenkast
 • Wel of niet groepenkast verzwaren?
 • Wel of geen graafwerkzaamheden?
 • Kabeltraject: Hoe moet de kabel vanaf de meterkast naar de laadlocatie lopen?
 • Locatie laadpaal; Waar moet de laadpaal geplaatst worden? Vaak geldt: hoe dichtbij de groepenkast hoe voordeliger

Reith Power is merkonafhankelijk en adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om een prijs- en adviesvoorstel voor uw situatie te ontvangen.

Laadpaal installeren voor Hyundai

Inmiddels heeft Reith Power veel ervaring met laadpaal installaties voor de Hyundai Kona en Hyundai Ioniq. Wij verzorgen de volledige installatie van uw laadpaal thuis. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van laadpalen en volgen regelmatig cursussen en trainingen. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest ideale plek. Uiteraard is het ook mogelijk om een laadpaal te laten installeren voor uw bedrijf. Op zoek naar laadpalen bij uw bedrijf en bij u thuis? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

Menu
Open chat