Een laadpaal thuis installeren?

Rijd je een elektrische auto en kun je deze thuis op eigen terrein parkeren? Dan is het erg handig en comfortabel om een laadpaal te kopen voor thuis en te laten installeren. Het is veel voordeliger om jouw auto thuis op te laden dan om openbaar te laden. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je auto altijd een mogelijkheid tot laden heeft.

 • Eenvoudig te plaatsen bij jou thuis
 • Gebalanceerd gebruik van stroom
 • Geschikt voor alle elektrische auto’s
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Toekomstgerichte totaaloplossingen

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Laadpaal kopen voor thuis

  Kraakhelder advies

  Wil je een laadpaal kopen voor thuis? Dan starten we altijd met het geven van gedegen advies nadat we naar jouw eisen en wensen hebben geluisterd. In de laadpalenwereld zijn veel verschillende laadpalen te verkrijgen. Wij snappen dat je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer ziet. Vanuit onze expertise op het gebied van elektrotechniek, E-mobility en laadpalen selecteren wij het laadstation dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Een laadpaal kopen voor thuis kent bij ons geen geheimen. Omdat wij van tevoren samen jouw situatie doornemen, weet je precies wat je betaalt en krijg je van ons achteraf geen meerkosten. Een laadpaal kopen voor thuis doe je bij Reith Power!

  Smart laadpalen
  laadtarieven

  Laadkosten slim verrekenen

  Wanneer je thuis oplaadt, kost een volle accu gemiddeld tussen de €10,- en €20,-. Wil je jouw zakelijke elektrische auto thuis opladen en wil je deze kosten automatisch verrekenen met jouw bedrijf, werkgever of leasemaatschappij? Via onze slimme online backoffice, gekoppeld aan jouw zakelijk laadpaal thuis, is dat eenvoudig mogelijk.

  Reith Power laadstations

  De veiligste en snelste manier om jouw EV op te laden, is met een laadstation. Wij raden het sterk af om jouw auto op te laden via een standaard stopcontact. Een stopcontact is niet geschikt voor continu hoogvermogen en heeft doorgaans geen beveiliging tegen overbelasting. Daarnaast duurt het opladen via een standaard stopcontact heel erg lang.

  Reith Power is jouw specialist

  Offerte aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Offerte aanvragen
  Beheerservice

  Dynamic Load Balancing

  Een elektrische auto kan op hoogvermogen opladen. Samen met de overige apparaten die je in huis hebt, kan dit resulteren in overbelasting van de hoofdzekering. Onze slimme laadpalen communiceren met de groepenkast en passen de laadsnelheid dynamisch aan wanneer een overbelasting dreigt te ontstaan. Hiermee voorkom je een onnodig dure verzwaring van de elektriciteitsaansluiting.

  Laadpaalspecialist voor particulieren!

  Offerte aanvragen