Een laadpaal om jouw zakelijke elektrische auto thuis op te laden?

Rijd je voor je werk in een elektrische auto? Dan kan een zakelijke laadpaal thuis erg praktisch zijn. Het is bovendien voordeliger om je auto thuis op te laden dan in het openbaar. Daarnaast ben je altijd ervan verzekerd dat je een plek hebt voor je auto om hem op te laden. Reith Power biedt graag totaaloplossingen, zodat jij jouw zakelijke elektrische auto thuis kunt opladen.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Deskundig advies

  Je wilt graag een laadpaal thuis om je zakelijke elektrische auto op te laden. Wat nu? We starten altijd met het geven van gedegen adviezen, gebaseerd op jouw eisen en wensen. Het is tegenwoordig zo dat je door de bomen het bos niet meer ziet op het gebied van laadpalen, vanwege het brede aanbod. Daar kunnen wij jou bij helpen. Onze ervaring en expertise op het gebied van elektrotechniek, E-mobility en laadpalen, in combinatie met jouw wensen en situatie, vormen het selectieproces van de laadpaal die het best bij jou past. Op basis van dit gesprek kunnen we meteen een kostenplaatje opmaken, zodat je precies weet wat je betaalt om jouw zakelijke elektrische auto thuis op te laden. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat we meerdere projecten succesvol hebben afgerond.

  Bedrijven

  Icoon voor zakelijke laadpalen

  Het bestellen van laadpalen voor jouw bedrijf kan heel lastig zijn. Reith Power maakt dit zeer eenvoudig, van aanschaf tot plaatsing!

  Meer informatie

  Thuis

  icon prive

  Het bestellen van een laadpaal voor thuis kan lastig zijn. Reith Power maakt het je zeer eenvoudig, van bestelling tot plaatsing!

  Meer informatie

  De kosten van jouw laadpaal slim doorrekenen

  De kosten voor het volledig opladen van een elektrische auto bedragen gemiddeld tussen de €10,- en €20,-. Onze totaaloplossingen maakt het mogelijk om deze kosten te verrekenen. Wij geven je toegang tot slimme, online backoffices die het mogelijk maken om kosten, gekoppeld aan jouw laadpaal, door te rekenen naar je bedrijf, werkgever of leasemaatschappij. Zo maken we het thuis opladen van jouw zakelijke elektrische auto inzichtelijk.

  Zakelijke elektrische auto thuis opladen dankzij Reith Power
  Laadpaal project business and science park

  Veilig jouw zakelijke elektrische auto opladen

  Reith Power biedt je op meerdere manieren ondersteuning. Afgezien van het meedenken over de locatie van de laadpaal, bieden wij ook adviezen over het veilig opladen van jouw auto. De snelste manier om jouw zakelijke elektrische auto thuis op te laden is het gebruik maken van een laadstation. Onze laadstations communiceren met de groepenkast en passen de laadsnelheid dynamisch aan waar nodig. Dit doen ze omdat een elektrische auto op hoogvermogen kan opladen. Deze manier van opladen legt een hoge druk op de hoofdzekering en kan leiden tot overbelasting en uitval. Om deze reden raden wij af om gebruik te maken van een standaard stopcontact. Afgezien van het feit dat het erg lang duurt om een accu volledig op te laden met een stopcontact, hebben stopcontacten doorgaans geen beveiliging tegen overbelasting.

  Jouw partner in duurzaam transport

  Wij zijn dé specialist op het gebied van laadoplossingen. Complete laadpleinen voor bedrijvenparken of kleine installaties zodat jij jouw zakelijke elektrische auto thuis kunt opladen? Het is geen probleem voor Reith Power. Wij kunnen bijvoorbeeld een laadpaal bij jou thuis of bij een VvE realiseren. De combinatie van nauwkeurige installatie en een achterban aan slimme besturingssystemen die het gebruik faciliteren – wij zijn graag jouw partner in duurzaam transport. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

  Contact opnemen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen