Nieuws 31 augustus 2021

Een mooie nieuwe samenwerking!

Reith Power werkt vanaf nu samen met Moobility en daar zijn we heel blij mee. Als twee bedrijven min of meer hetzelfde DNA hebben kan het haast niet anders dan een fijne samenwerking worden. We kijken dan ook erg uit naar alles wat er gaat komen.

Samenwerking Reith Power & Moobility

Wat doet Moobility?

Moobility is sinds 2018 actief in de mobiliteitsmarkt. Hun uitgangspunt was het aanbieden van diverse leasevormen. Inmiddels zijn ze 3 jaar verder en is Moobility uitgegroeid tot een volwassen speler op de markt en begeleiden ze bedrijven bij hun zoektocht naar de beste mobiliteitsoplossingen.

Dit kan onder andere betrekking hebben op lease en financiering, maar ook op huur of shortlease. Daarnaast geven ze advies bij transities naar 100% elektrisch rijden, autoregelingen en aanbestedingen.

Waarom deze samenwerking?

Er zijn diverse redenen waarom wij de samenwerking met Moobility zijn aangegaan. Allereerst zijn ze een onafhankelijke partij. Het contact is persoonlijk en de communicatie is altijd snel en helder.

Daarnaast hoef je niet vast te zitten aan een langlopend contract. Deze bieden ze wel, maar flexibele contracten zijn ook mogelijk. Dit gaat zelfs tot contracten die per dag opzegbaar zijn. En hoelang je contract ook duurt, je wordt altijd op de hoogte gesteld van kosten(besparingen).

Samen maken we ondoorzichtige contracten en voorwaarden doorzichtig. We hebben kortom alle ingrediënten voor een goede en lange samenwerking!

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen