peugeot-logo

Op zoek naar een Peugeot laadpaal? Vraag eenvoudig een offerte aan

De Peugeot e-208 is een stoere en zeer geavanceerde compacte elektrische auto die leuk en jeugdig aanvoelt op een manier die weinig rivalen doen. De Peugeot e-208 ziet er van binnen en van buiten net zo fantastisch uit als benzine en diesel 208s en is geweldig om te rijden.

Bent u in het bezit van een elektrische Peugeot e-208 of een Peugeot e-2008 SUV? En wilt u een laadpaal kopen voor uw elektrische Peugeot? Onze laadpalen zijn compatibel met alle elektrische Peugeot’s.

Vraag snel een offerte aan voor een laadpaal.

Levering & installatie
Binnen 2 weken geleverd!
Specialist in Peugeot
Geen gedoe, wij regelen alles

Eenvoudig opladen middels onze Peugeot laadpaal

Peugeot e-208 heeft een accucapaciteit van 50 kWh en haalt daarmee een actieradius van ongeveer 340 km. De werkelijke bereik is afhankelijk van verschillen factoren zoals snelheid, weeromstandigheden en rijgedrag. Peugeot kan op 3-fase 11 kW opgeladen worden. Hiermee is de auto in ongeveer 5 uur volledig opgeladen. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

Wilt u een Peugeot laadpaal kopen en bent u geïnteresseerd naar de verschillende opties die Reith Power biedt? Vraag dan snel een offerte aan voor een laadstation.

Laadpaal Peugeot e-208 specificaties:

Capaciteit Accu:  50 kWh
Type stekker:  Type 2
Actieradius (WLTP):  340 km
Laadvermogen:  3-fase 16A, 11 kW
Laadsnelheid in km:  60 km/u
Laadtijd:  5 uur
Laadpoort  Linkerzijde – Voor

*Specificaties zijn gebaseerd op het standaardmodel.  De werkelijke actieradius hangt af van de snelheid, het rijgedrag, het weer en de verkeerscondities.

Vraag hier uw offerte aan

Aan wie mogen wij onze aanbieding richten?
Field is required!
Field is required!
Field is required!
 • - Aanhef -
 • Heer
 • Mevrouw
Field is required!
Field is required!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.

Welke laadpaal voor het opladen van een Peugeot?

Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw Peugeot e-208 of e-2008? De elektrische Peugeot kan op 3-fase 16A opladen, wat neerkomt op een laadvermogen van 11 kW. Hiermee kan de auto doorgaans binnen 6 uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van uw situatie raden wij dan ook een laadpaal met minimaal 11 kW vermogen aan

Hoe snel uw Peugeot kan opladen hangt verder af van uw elektriciteitsaansluiting, type laadpaal en maximale laadvermogen van de auto. Een 3-fase laadpaal maakt gebruik van 3x230V en heeft een vermogen van 16A of 32A. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW of 22 kW. Indien u niet over een 3-fase aansluiting beschikt, ligt het voor de hand om een verzwaring aan te vragen bij uw netbeheerder. Echter is dit niet altijd direct nodig. Immers kan een 3-fase laadpaal ook op 1-fase laden. De laadpaal kan uw Peugeot dan maximaal met 1-fase 32A (7,4 kW) laden.

Voor de Peugeot e-208 en en e-2008 elektrische auto adviseren wij altijd een slim, toekomstbestendig laadstation met dynamic load balancing. Dankzij dit laadsysteem maken we maximaal gebruik van het werkelijke beschikbare vermogen, zodat u garantie heeft dat uw hoofdzekering niet uitgeschakeld wordt en u maximaal kunt laden.

Nieuwe modellen elektrische auto's

Wat kost een Peugeot e-208 laadpaal thuis?

De kosten van een Peugeot laadstation hangen af van uw specifieke situatie en wensen. In grote lijnen zijn de kosten afhankelijk van het volgende:

 • Type laadstation
 • Paal- of wandmontage
 • Benodigde aanpassingen aan de groepenkast voor uw laadpaal
 • Vrije capaciteit van uw groepenkast
 • Wel of niet groepenkast verzwaren?
 • Wel of geen graafwerkzaamheden?
 • Kabeltraject: Hoe moet de kabel vanaf de meterkast naar de laadlocatie lopen?
 • Locatie laadpaal; Waar moet de laadpaal geplaatst worden? Vaak geldt: hoe dichtbij de groepenkast hoe voordeliger

Reith Power is merkonafhankelijk en adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om een prijs- en adviesvoorstel voor uw situatie te ontvangen.

Laadpaal montage

Laadpaal installeren voor Peugeot

Inmiddels heeft Reith Power veel ervaring met laadpaal installaties voor de Peugeot e-208.  Wij verzorgen de volledige installatie van uw laadpaal thuis. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van laadpalen en volgen regelmatig cursussen en trainingen. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest ideale plek. Uiteraard is het ook mogelijk om een laadpaal te laten installeren voor uw bedrijf. Op zoek naar laadpalen bij uw bedrijf en bij u thuis? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

Menu
Open chat