Porsche laadpalen

De Porsche Taycan behoort tot de top in de klasse van luxe elektrische auto’s. Bij een groeiend laadnetwerk van high power DC laders kan de Taycan tot wel 270 kW opladen, wat een extra 100 km bereik kan opleveren in minder dan 6 minuten. Intelligente oplaadoplossingen voor thuis en een 11kW on-board AC-lader laten de Taycan toe om ’s nachts snel op te laden. Bent u in het bezit van een elektrische Porsche Taycan? En wilt u een laadpaal kopen? Onze laadpalen zijn compatibel met alle elektrische Porsche’s.

Vraag snel een offerte aan voor een laadpaal. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  83 beoordelingen

  Welke laadpaal voor het opladen van uw Porsche?

  Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw Porsche Taycan? De Porsche Taycan kan op 3-fase 16A opladen, wat neerkomt op een laadvermogen van 11 kW. Hiermee kan de Porsche Taycan doorgaans binnen 6 uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van uw situatie raden wij dan ook een laadpaal met minimaal 11 kW vermogen aan.

  Hoe snel uw Porsche kan opladen hangt verder af van uw elektriciteitsaansluiting, type laadpaal en maximale laadvermogen van de auto. Een 3-fase laadpaal maakt gebruik van 3x230V en heeft een vermogen van 16A of 32A. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW of 22 kW. Indien u niet over een 3-fase aansluiting beschikt, ligt het voor de hand om een verzwaring aan te vragen bij uw netbeheerder. Echter is dit niet altijd direct nodig. Immers kan een 3-fase laadpaal ook op 1-fase laden. De laadpaal kan uw Porsche Taycan dan maximaal met 1-fase 32A (7,4 kW) laden.

  Voor de Porsche Taycan elektrische auto adviseren wij altijd een slim, toekomstbestendig laadstation met dynamic load balancing. Dankzij dit laadsysteem maken we maximaal gebruik van het werkelijke beschikbare vermogen, zodat u garantie heeft dat uw hoofdzekering niet uitgeschakeld wordt en u maximaal kunt laden.

  Porsche laadpaal van de zijkant
  Porsche thuis aan laadpaal

  Kosten van uw Porsche laadpaal

  De kosten van Porsche laadpalen hangen af van uw specifieke situatie en wensen. In grote lijnen zijn de kosten afhankelijk van het volgende:

  • Type laadstation
  • Paal- of wandmontage
  • Benodigde aanpassingen aan de groepenkast voor uw laadpaal
  • Vrije capaciteit van uw groepenkast
  • Wel of niet groepenkast verzwaren?
  • Wel of geen graafwerkzaamheden?
  • Kabeltraject: Hoe moet de kabel vanaf de meterkast naar de laadlocatie lopen?
  • Locatie laadpaal; Waar moet de laadpaal geplaatst worden? Vaak geldt: hoe dichtbij de groepenkast hoe voordeliger

  Reith Power is merkonafhankelijk en adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om een prijs- en adviesvoorstel voor uw situatie te ontvangen.

  Uw Porsche laadpaal installeren

  Reith Power heeft veel ervaring met de installatie van Porsche laadpalen. Wij verzorgen de volledige installatie van uw laadpaal. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van laadpalen en volgen regelmatig cursussen en trainingen. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest ideale plek. Uiteraard is het ook mogelijk om een laadpalen te laten installeren voor een Porsche bij uw bedrijf. Op zoek naar laadpalen bij uw bedrijf en bij u thuis? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

  Auto van Reith Power bij Porsche laadpalen

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  Professioneel & fijn bedrijf wat zijn afspraken nakomt!

  Vanaf het 1e contact met de Sales tot aan de uitvoering is alles goed & voorspoedig verlopen. Medewerkers zijn erg vakkundig, pakken dingen snel op en kwamen zelfs 1 dag voor plaatsing alles nog even checken!

  Melanie / Plan Effect

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen