Uw aanbieding voor een Porsche laadvoorziening is snel aangevraagd!

Toelichting vooraf?
Thuis laden
Laden op het werk
Thuis laden

Een laadvoorziening kan tijdens het opladen van een elektrische auto veel stroom vragen. Dit heeft veel invloed op uw elektriciteitsnetwerk thuis. Daarnaast gelden er allerlei wettelijke eisen waar uw aansluiting aan moet voldoen. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken omdat REITH Power dit compleet voor u verzorgt.
Naast de laadpaal en extra voorzieningen in uw meterkast zal er een kabel worden aangelegd vanaf uw meterkast naar de laadpaal. De lengte en aanlegwijze (bestrating, gras etc.) kan verschil maken in de prijs. Om uw aanbieding zo concreet mogelijk samen te stellen en achteraf verrassingen te voorkomen vragen wij u tijdens het invullen van het offerteformulier om extra informatie. Heeft u vragen of aanvullende informatie hierover, dan kunt u deze plaatsen in het vragen- en opmerkingenveld. Uiteraard kunt u ons ook bellen of een e-mail sturen.
Binnen 2 werkdagen na uw aanvraag ontvangt u van ons een advies- en aantrekkelijk prijsvoorstel.

Laden op het werk

Éen of meerdere laadpalen aansluiten op uw zakelijke locatie gaat verder dan u wellicht van bewust van bent. Doordat een elektrische auto veel stroom trekt heeft dit veel invloed op uw elektriciteitsnetwerk. Daarnaast gelden er allerlei wettelijke eisen waaraan de aansluiting moet voldoen. Zaken waar u geen zorgen over hoeft te maken omdat wij dit compleet voor u verzorgen. Naast de laadpalen en extra voorzieningen in uw groepenkast moet er ook kabel worden aangelegd vanaf uw groepenkast naar de laadpalen. U kunt zicht voorstellen dat de lengte en de wijze van aanleg (bestrating, gras etc) verschil kan maken in de prijs. Daarom is voldoende informatie vereist u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om u direct een prijs zonder verrassingen achteraf aan te bieden. Graag verzoeken wij u dan ook zo volledig mogelijk de gevraagde informatie te beantwoorden. Heeft u vragen hierover, kunt u ons altijd per email of telefoon bereiken. Binnen 2 werkdagen na uw aanvraag ontvangt u ons voorstel.

Vraag hier uw offerte aan

Aan wie mogen wij onze aanbieding richten?
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Gegevens rondom uw laadvoorziening
  • - Selecteer type -
  • Taycan
Aantal enkele laadpalen
-
+
Aantal dubbele laadpalen
-
+
U heeft gekozen voor meer dan 1 laadpalen. Hebben deze allen betrekking op dezelfde type Porsche?
Tot slot, enkele vragen rondom uw meterkast en laadvoorziening
Is er sprake van graafwerkzaamheden?
Om een concreet advies- en prijsvoorstel te maken vragen wij u om zo mogelijk 4 foto's te uploaden (JPG-Max. 750kB/foto)
Vooraanzicht geopende meterkast
Upload foto 1
Plaats waar laadpaal word geplaatst
Upload foto 2
Traject tussen meterkast & laadpaal
Upload foto 3
Scherpe foto seriennr. elektriciteitsmeter
Upload foto 4

Let op! Afhankelijk van de bestandsgrootte van de foto upload kan het enkele seconden duren voordat het formulier wordt verzonden.

Menu