Tesla werd in 2003 opgericht door een groep ingenieurs die wilden bewijzen dat mensen geen compromissen hoeven te sluiten om elektrisch te rijden. Dat elektrische voertuigen beter, sneller en leuker kunnen zijn om te rijden dan benzinewagens. Vandaag de dag bouwt Tesla niet alleen volledig elektrische voertuigen, maar ook oneindig schaalbare producten voor het opwekken en opslaan van schone energie. Tesla gelooft dat hoe sneller de wereld stopt met het gebruik van fossiele brandstoffen en naar een emissieloze toekomst toe gaat, hoe beter.

Bent u in het bezit van een Tesla model 3 en op zoek naar een laadpaal voor uw Tesla model 3?  Of een Tesla model S, model X of een model Y? En wilt u een laadpaal kopen voor uw Tesla? Onze laadpalen zijn compatibel met alle Tesla’s.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Onze Tesla laadpalen

  Wie aan elektrisch rijden denkt, denkt al snel aan een Tesla. Een elektrische auto dient nu eenmaal opgeladen te worden. Dit kan bij u thuis, op kantoor of op een openbare plek. Middels de juiste laadpaal wordt het opladen van uw Tesla erg makkelijk. Tesla blijft zich ontwikkelen en streeft ernaar om elektrisch laden zo eenvoudig en goedkoop mogelijk te houden. Alle Tesla’s kunnen middels een 3-fase aansluiting enorm snel geladen worden. De Tesla’s hebben dus een enorme laadcapaciteit en kunnen binnen 7 á 8 uur volledig opgeladen zijn. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk om het totale stroomgebruik thuis of op kantoor in de gaten te houden. Om dit goed in kaart te kunnen brengen is een Tesla laadpaal onmisbaar.

  Wilt u een Tesla laadpaal kopen en bent u geïnteresseerd naar de verschillende opties die Reith Power biedt? Vraag dan snel een offerte aan voor een laadpaal. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

  Tesla aan een laadpaal
  Tesla laadpalen bij kantoor

  Tesla laadpaal specificaties

  Capaciteit Accu:  75 kWh

  Type stekker:  Type 2

  Actieradius (WLTP):  500 km

  Laadvermogen:  3-fase 16A, 11 kW

  Laadsnelheid in km:  60 km/u

  Laadtijd:  7 uur

  Laadpoort:  Linksachter

  *Specificaties zijn gebaseerd op het standaardmodel.  De werkelijke actieradius hangt af van de snelheid, het rijgedrag, het weer en de verkeerscondities.

  Tesla aan een laadpaal op een laadplein

  Kosten van uw Tesla laadpaal

  Elektrisch rijden is goed voor het milieu. Door de juiste laadpaal thuis te installeren voorkom je dat het nodig is om tussendoor te tanken. Hierdoor wordt er veel geld bespaard op benzine of diesel. Tevens hoef je bij een elektrische auto geen aankoopbelasting af te dragen. De kosten van een Tesla laadpaal hangen af van uw wensen en situatie. Wanneer u een garage of een oprit thuis heeft, dan is het eenvoudig een eigen laadpaal of laadbox te plaatsen. Een groot voordeel hiervan is dat u kunt laden wanneer u wilt. Dit is wel twee tot drie keer goedkoper dan bij een publieke laadpaal. Bij het installeren is het belangrijk in kaart te brengen of de meterkast aangepast dient te worden. Een lader krijgt namelijk een eigen groep. Tevens kunt u kiezen tussen verschillende vermogens van de Tesla laadpaal. Een laadpaal met een hoger vermogen laadt sneller dan een laadpaal met minder vermogen. Echter zijn deze laadpalen met een hoger vermogen (22 kW) wel duurder. Belangrijk om rekening mee te houden is dat niet elke meterkast geschikt is voor een Tesla laadpaal met een hoog vermogen. Dit zijn keuzes die belangrijk zijn bij de aanschaf van een Tesla laadpaal. Onze specialisten adviseren u hier graag in.

  Uw Tesla laadpaal installeren

  Reith Power levert slimme laadpaaloplossingen en installatie op locatie. Wij zijn ons er bewust van dat een laadpaal kopen lastig is. Daarom willen wij het u graag makkelijk maken. Onze specialisten hebben niet alleen kennis van laadpalen maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze brede kennis kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden. Tevens kunnen wij de laadpaal voor uw Tesla ook installeren. Samen met u kijken we welke laadpaal oplossing het beste aansluit bij uw situatie en wensen.

  Wilt u een Tesla laadpaal kopen en bent u geïnteresseerd naar de verschillende opties die Reith Power biedt? Vraag dan snel een offerte aan voor een laadpaal. Bij Reith Power bent u aan het juiste adres voor een laadpaal bij u thuis of voor een laadpaal bij uw bedrijf.

  Auto van Reith Power bij Tesla laadpalen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen