Reith Power biedt een unieke totaaloplossing voor VvE’s

Onbezorgde EV-laadoplossingen voor uw bewoners

Het realiseren van een laadpaalvoorziening voor een VvE vraagt om een specifieke technische, financiële en organisatorische aanpak. Meerdere partijen (VVE en gebruikers) zijn veelal eigenaar van een totale installatie (infrastructuur, laadpunten, load balancing) die met elkaar communiceren en elkaar kunnen beïnvloeden. Daarnaast is het vaak een uitdaging om voldoende (financieel) draagvlak te creëren binnen de VvE omdat de elektrische rijder nog duidelijk in de minderheid is. Reith Power heeft een uniek pakket ontwikkeld met totaaloplossingen die betrekking hebben op alle technische-, financiële-, en organisatorische aspecten.

Financieel zeer aantrekkelijk
Totaalontzorging, wij regelen alles
Houdt rekening met de lastig te voorspellen groei
Weinig financieel risico infrastructuur
Toekomstbestendig
Wij installeren zelf de laadpaal voorziening
VVE Laadpaal

Financieel zeer aantrekkelijk

Met ons unieke totaalpakket heeft u als VvE veel minder kosten voor de infrastructuur dan bij andere standaardoplossingen. Tevens loopt u als VvE vrijwel geen (financieel) risico en betalen uw laadpaalgebruikers daarbij een marktconforme bijdrage.

Totaalontzorging, wij regelen alles 

De wereld van laadpalen is een complex en specialistisch samenspel van allerlei leveranciers van back-office systemen en technische oplossingen zoals een load balancing systeem. U moet inmiddels zelf al aardig specialist zijn om hierin de juiste keuze te maken.  Wij nemen het, als specialist op het gebied van elektrotechniek, laadpalen en E-mobility, volledig uit handen en regelen alles; van montage tot beheer en verrekening.

Laadstation van de toekomst
EV laadbeheer

We houden rekening met de lastig te voorspellen groei

Een grote uitdaging voor VvE’s is vaak de lastig te voorspellen groei van het aantal elektrische autogebruikers binnen de VvE. Met onze opzet hoeft u zich daar niet druk over te maken.
In financieel opzicht past het systeem zich aan de (grillige?) groei van het aantal laadpalen aan binnen uw VVE.

Toekomstbestendig

Ons systeem wordt standaard uitgerust met toekomstbestendige en intelligente laadpalen die geschikt zijn voor alle soorten auto’s (1 en 3 fase) en verschillende vermogens. Daarnaast gebruiken wij apparatuur die geschikt is voor communicatie en koppeling met andere systemen zoals energieopslag en zonnestroominstallaties.

Ev laden parkeergarages
Laadpaal service

10 jaar volledige garantie op de complete installatie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons totaalpakket voor VvE’s. Zowel VvE’s en laadpaalgebruikers hoeven zich nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor de beste laadpaaloplossing en garanderen dat minimaal 10 jaar lang alle verschillende componenten goed blijven functioneren. Dit is van groot belang voor een laadplein waarbij iedere component (laadpalen, load balancing e.d.) met elkaar moeten blijven communiceren. Een slecht functionerende laadpaal kan immers gevolgen hebben op de hele installatie.

Wij installeren de laadpaal voorziening

Reith Power is de directe zuster van Reith Elektrotechniek die al meer als 135 jaar bestaat en zich met trots Koninklijk Hofleverancier mag noemen. Samen met Reith Elektrotechniek leveren, installeren en onderhouden wij de mooiste laadpleinen. U bent er dus van verzekerd dat uw installatie wordt aangelegd door een vakkundige organisatie.

Laadpaal montage
Laadpalen voor VVE

Makkelijk laadpalenvoorzieningen financieren via nationaal energiespaarfonds

Op verzoek van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) breidt het Nationaal Energiebespaarfonds de VvE Energiebespaarlening uit met de maatregel Laadinfrastructuur. Dat maakt het voor VvE’s per direct mogelijk om financiering voor laadpalen aan te vragen. Wij informeren u graag.

Onze plan-van-aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag met u de wensen van u als VvE verantwoordelijke en uw leden. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting met u in kaart.

Direct offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat