Specialisten in laadpaal oplossingen thuis

Laadpaal voor bij u thuis
Alle kennis onder één dak
Beste laadpalen voor alle elektrische auto’s
Merkonafhankelijk
Voor iedere situatie een oplossing
Toekomstgerichte oplossingen
Laadpaal-aan-huis

Elke dag een volle accu

Met een laadpaal bij u thuis bent u altijd gegarandeerd van een volledig opgeladen elektrische auto. Het verschil met standaard stopcontacten is dat u verzekerd bent van een veilige en snelle laadbeurt. U kunt uw elektrische auto op elk gewenst moment opladen. Bij de laadpalen van Reith Power is het eenvoudig om deze kosten inzichtelijk te krijgen. Daarnaast is thuis laden in tegenstelling tot openbaar laden voordeliger en gemakkelijker. De kosten van een laadpaal zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wij geven u hier graag meer informatie over. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij u thuis of op kantoor.

Automatische vergoeding van laadkosten

Rijdt u zakelijk en/of in een lease auto? Onze elektrische laadpaal geeft u inzicht in laadkosten. Deze laadkosten kunnen automatisch verrekend worden met uw bedrijf, werkgever of leasemaatschappij. Beheer en configureer uw laadpunt en krijg inzicht in energieverbruik, kosten en CO2-besparing, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het maakt niet uit in welke elektrische auto u rijdt. Voor elk automerk heeft u inzicht in de laadkosten. Populaire laadpalen zijn onder andere een laadpaal voor de Tesla model 3, een laadpaal voor de Hyundai Kona, een laadpaal voor Kia Niro of een Opel laadpaal. Maar zoals eerder vermeld, voor elke elektrische auto bent u bij Reith Power aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Beste-laadpaal-voor-thuis
Laadpaal-voor-aan-huis

Voorkom overbelasting

Onze oplossingen zorgen ervoor dat de beschikbare stroomcapaciteit optimaal verdeeld wordt. Dat houdt dat het laadpunt op een dynamische wijze rekening houdt met andere apparaten in huis. Met deze oplossing hoeft u uw netaansluiting niet te verzwaren.

Persoonlijke en Onafhankelijk advies

Het bestellen van de beste laadpaal voor thuis kan lastig zijn, wij begrijpen dat en daarom willen wij het u makkelijk maken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven altijd onafhankelijk advies. Bij Reith Power hebben we niet alleen kennis van laadpalen, maar ook van auto’s en elektrotechniek. Door deze unieke mix van kennis kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.  Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Laadpaal-voor-thuis
Beste-laadpaal-in-huis

Installatie van een laadpaal bij u thuis

Reith Power verzorgt de volledige installatie van uw laadpaal voor thuis. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van laadpalen en volgen regelmatig cursussen en trainingen. Voor de installatie van uw laadpalen bepalen we samen met u de meest ideale plek. Uiteraard is het ook mogelijk om een laadpaal te laten installeren voor uw bedrijf. Op zoek naar laadpalen bij uw bedrijf en bij u thuis? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag. Onze Tesla laadpalen worden bijvoorbeeld vaak geïnstalleerd bij bedrijven. Bij Reith Power maakt het niet uit welke elektrische auto u rijdt. Voor elk automerk hebben wij een moderne laadpaal met inzicht in alle kosten. Handig voor thuis of zakelijk.

Wat klanten over ons zeggen

Zeer net en professioneel bedrijf, over de installatie van 4 laadpalen op bedrijfslocatie en 2 op privé locaties werd zeer goed advies gegeven. De voorinformatie( offerte) was zeer uitgebreid en duidelijk. Prijs kwaliteit is goed.

Dick, Duiven

Voordelen Reith Power

Alle kennis onder één dak!

Beste laadpalen voor alle elektrische auto’s

Deskundig en persoonlijk advies

Toekomstgerichte oplossingen

Kennis van E-mobiliteit, laadpalen en elektrotechniek

Gratis offerte aanvragen 

U vraagt een offerte aan

Onze adviseur neemt binnen 2 werkdagen contact op voor een telefonische intake.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat.

Na akkoord wordt de laadpaal vaak binnen 2 á 3 weken geïnstalleerd

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat