Laadpaalspecialist voor bedrijven

Nederland wordt steeds groener. Gaat jouw bedrijf mee in deze ontwikkeling? Zie je dat er binnen jouw onderneming steeds meer vraag is naar elektrische auto’s? Dan mogen laadpalen voor jouw bedrijf niet ontbreken! Laat jouw laadpalen plaatsen door Reith Power, de milieuvriendelijke partner van zakelijk Nederland. Onze specialisten leveren deskundig advies en gedegen onderhoud, compleet op maat voor jouw wagenpark. Totale ontzorging op het gebied van elektrisch laden is onze core business. Zo verduurzaam je jouw bedrijf en zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw wagenpark een milieubewust visitekaartje wordt van jouw onderneming, zonder dat het tijdrovend hoeft te zijn.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  De installatie van verduurzaming

  Binnen het huidige (politieke) klimaat is er steeds meer vraag naar verduurzaming. Reith Power draagt graag haar steentje daaraan bij. De installatie van laadpalen voor bedrijven gebeurt bij ons secuur en razendsnel. Onze vakkundige medewerkers verzorgen de installatie van A tot Z. Tijdens de installatie bekijken we op locatie wat de beste plek is voor de laadpaal. Uiteraard komt de laadpaal wel zo dicht mogelijk bij de parkeerplek, of dit nu betekent dat er een laadpaal moet komen of dat het laadpunt aan de muur moet worden bevestigd. Wil je weten hoe het eindproduct eruit komt te zien? Bekijk dan onze cases om te zien hoe laadpalen voor bedrijven worden geïmplementeerd.

  Laadpalen voor bedrijfsparkeerplaatsen

  Onderhoud en kostenverrekening

  We voorzien de laadpalen voor bedrijven ook van onderhoud en servicegerichte adviezen, zelfs na implementatie. Bovendien voorzien wij ondernemingen van een intuïtief beheersysteem waar je gemakkelijk informatie kunt inzien over de laadpalen voor jouw wagenpark. Daarnaast kun je via de tool gemakkelijk instellen hoe je de kosten voor het laden wilt verrekenen. Wil je bijvoorbeeld het laden gratis aanbieden? Of wil je doelgericht bepalen wie wel of geen toegang heeft tot de laadpalen? Dat kan met behulp van het beheersysteem.

  Laadpalen voor bedrijven aanvragen

  A-merk garantie

  Al sinds de introductie van elektrisch rijden volgt Reith Power de ontwikkelingen op de voet. Met onze ervaring en kennis op het gebied van E-mobility kunnen wij onze klanten de absolute topmerken garanderen. Wij leveren laadpalen voor bedrijven van verschillende fabrikanten, waaronder:

  • New Motion
   New Motion wil met slimme laadservices elektrisch rijden voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Met hun mobiele app heb je toegang tot tienduizenden laadpalen door heel Europa.
  • Alfen
   Van de geavanceerde laadpalen van Alfen zijn vele variaties leverbaar als het aankomt op laadvermogen en functionaliteiten.
  • Zaptec
   Voor laadpleinen in garages is Zaptec de perfecte oplossing. Deze laadstations worden gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding voor de hele garage.

  Dynamic Load Balancing

  Naast A-merk laadpunten maken we ook gebruik van slimme systemen, zoals Dynamic Load Balancing. Het gebruik van een laadpaal kan veel vragen van je netwerk, vooral in combinatie met andere apparaten op kantoor. Daardoor loop je het risico dat de hoofdzekering overbelast raakt. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat de laadpalen voor bedrijven communiceren met de groepenkast en de laadsnelheid van auto’s aanpast op het moment dat er een risico van overbelasting dreigt.

  Laadpalen voor jouw bedrijf

  Ben je klaar voor de stap naar verduurzaming? Vraag dan een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden van laadpalen voor bedrijven of het partnerprogramma, neem dan vrijblijvend contact op!

  Offerte aanvragen
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen