Nieuws 22 juni 2023

Reith Power erkend adviseur voor VvE's bij Vereniging Elektrische Rijders

Reith Power mag zich officieel erkend VvE adviseur noemen. Reith Power is door de VER beoordeeld op de deskundigheid op het gebied van laadinfrastructuur, veilige installatie, kennis over de wet- en regelgeving en besluitvormingsprocessen binnen VvE’s.

Als gevolg van de groeiende behoefte aan laadvoorzieningen bij VvE’s heeft Reith Power zijn dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van advies. Reith Power brengt een enorme schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van elektrische mobiliteit, dit in combinatie met een diepgaande kennis van de elektrotechnische en zakelijke aspecten ten aanzien van laadinfrastructuren bij VvE’s.

Reith Power bestaat uit een ervaren team met grondige kennis van zowel de nieuwste ontwikkelingen in laadtechnologie als de wettelijke vereisten en normen. Dit stelt Reith Power in staat om advies op maat te bieden aan VvE’s van elke omvang en complexiteit, evenals geschikte en betrouwbare oplossingen voor hun laadbehoeften.

VER is een onafhankelijke vereniging van eigenaren van elektrische voertuigen die zich inzet voor de bevordering van duurzame mobiliteit en de belangenbehartiging van EV-eigenaren in Nederland. Door de samenwerking met Reith Power kan de VER de VvE’s nu nog beter van dienst zijn bij merkonafhankelijk advies voor een probleemloze gefaseerde overgang naar elektrische mobiliteit met desgewenst volledige installatie en ondersteuning op lange termijn.

Over Vereniging Elektrische Rijders

Vereniging Elektrische Rijders (VER) is een onafhankelijke vereniging van particuliere eigenaren van elektrische voertuigen (EV’s) die zich inzet voor de belangenbehartiging van EV-eigenaren in Nederland. De vereniging pleit voor duurzame mobiliteit, promoot EV’s en bevordert de transitie naar een efficiënte en duurzame transportsector. VER ondersteunt EV-eigenaren in hun overgang naar elektrisch rijden, door middel van informatie, advies en specifieke diensten en evenementen.

De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

Offerte aanvragen