De juiste laadpaal oplossing voor uw bedrijf

Efficiënte EV-laadoplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg
Ontzorgpartner met specialistische kennis
Toekomstgerichte oplossingen-op-maat
Bedrijfszekere installaties met optimale service
Sterk in afspraken nakomen

Laadpalen voor alle elektrische auto’s

Een laadpaal voor uw bedrijf dient de elektrische auto’s van u en uw medewerkers en/of gasten op te laden. Een laadpaal kan privé en zakelijk worden gebruikt. Verder is het van belang om met een aantal zaken rekening te houden. Wij lichten hieronder het een en ander toe.

laadpaal-install

Montage van een laadpaal bij uw bedrijf

Voor het plaatsen van de laadpaal bij het bedrijf kan gekozen worden voor een montagemogelijkheid aan de wand maar ook op paal. Als uw parkeerplaatsen direct grenzen aan het pand kan er voor gekozen worden om de laadpaal tegen de muur te monteren. Als de parkeerplaatsen op enige afstand van het pand staan kan de laadpaal op een paal gemonteerd worden. De montage wordt volledig door ons verzorgd.

Verrekening kosten

Als u de juiste laadpaal wilt kopen voor het bedrijf is het ook van belang om na te gaan of u de energiekosten al dan niet wilt verrekenen. Als u de kosten van de geleverde energie wilt doorbelasten aan de automobilist dan kan dat automatische geregeld worden. Wel moet de laadpaal daar dan geschikt voor zijn. Wij adviseren u hier graag bij. Voor elk automerk hebben wij een gepaste oplossing. Dit geldt ook voor een eventuele laadpaal bij u thuis.

Slim EV laadbeheer
laadplein2

Beschikbaar vermogen

Vooral in situaties dat er meerdere laadpalen bij het bedrijf geplaatst worden is het van belang om rekening te houden met de elektrische belasting. Uw elektriciteitsaansluiting kan namelijk maar tot een bepaalde hoogte belast worden. Reith Power kan voorzieningen aanbrengen die de elektriciteitsaansluiting monitoren en automatisch de laadstromen verlagen als de hoofdzekeringen dreigen overbelast te worden. Op deze manier profiteert u maximaal van het beschikbare vermogen en kan een eventuele verzwaring met bijbehorende kosten uitgesteld worden.

Uitbreiding in de toekomst

Als u een laadpaal laat plaatsen bij het bedrijf is het raadzaam om rekening te houden met eventuele uitbreiding in de toekomst. Door nu al te anticiperen op uitbreiding kunt u straks uitbreiden tegen een beperkte investering. Wij denken hierbij graag met u mee. Het maakt niet uit in welke elektrische auto u rijdt. Wij hebben voor iedereen de juiste oplossing. Populaire laadpalen zijn onder andere de laadpalen voor de Tesla. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laadpaal voor de Tesla model 3. Tevens is een Opel laadpaal, een laadpaal voor Kia en een Hyundai laadpaal erg populair.

reith-neede

Persoonlijk contact levert extra’s op

Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Wij van Reith blijven ons onderscheiden door onze vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijk en persoonlijke aanpak. Ontzorgen begint bij ons dan ook met goed luisteren naar uw wensen en het bekijken van uw locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u direct te laten ervaren dat we onze afspraken nakomen. Reith Power is Premium Partner van NewMotion. Dit is dé Europese marktleider in laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Wij installeren dan ook eenvoudig een NewMotion laadpaal bij u thuis of op kantoor.

Ons plan van aanpak

Onderstaand stappenplan is een compleet service model, waarbij Reith Power alle benodigde acties uitvoert en begeleidt.

 

Inventarisatie

Tijdens het eerste persoonlijke contact bespreken wij graag uw wensen. Daarnaast brengen wij met u de locatie, de situatie van de laadvoorziening en de huidige elektra verdeelinrichting in kaart.

Advies

Op basis van de inventarisatie stellen wij een deskundig en compleet advies samen. Precies afgestemd op alle wensen en wettelijke eisen en met toepassing van het beste apparatuur en materiaal en hoogste prijs/kwaliteit. Ons heldere advies verwerken wij standaard in de offerte.

Offerte

Vlot na ons eerste contact ontvangt u onze offerte die is opgebouwd uit onder meer een helder omschreven totaaloplossing, garanties en een plan-van-aanpak met beoogde planning. Uiteraard geven wij hierbij onze persoonlijke toelichting.

Opdracht

Zijn uw eventuele vragen, n.a.v. ons advies- en prijsvoorstel, beantwoord en zet u de aanvraag om in een opdracht, dan maken wij er direct werk van. Ons team schakelt direct voor een efficiënte werkvoorbereiding en planning.

Installatie

Zoals met u is afgesproken starten we de installatie van uw EV- laadvoorziening. Dit doen we niet alleen met onze expertise op het gebied van elektrotechnische installaties maar ook met oog voor de omgeving. Goede communicatie, veilig werken en overlast zoveel mogelijk beperken vinden we meer dan vanzelfsprekend.

Oplevering & Beheer

Wij bieden u ondersteuning en coördinatie bij de koppeling en activatie van het backofficesysteem t.b.v. registratie en verrekening. Tijdens de installatie zult u merken dat onze zorgvuldige inventarisatie en voorbereiding gaat resulteren in de beloofde kwaliteit en beoogde opleverdatum.

Service & Onderhoud

Reith Power laat het niet bij het adviseren en installeren. Ook als het gaat om nazorg zijn wij uw partner. Want net als u blijven we toezien op een goed werkende laadpaal voorziening. Ook hierin komen we de afspraken rondom garantie, service en beheer na. Dit gecombineerd met een onderhoudsovereenkomst op maat.

Offerte ontvangen?

Vraag om een vrijblijvende offerte en u ontvangt snel een aantrekkelijk advies- en prijsvoorstel voor de beste EV-laadoplossing.

Met partners lading geven aan duurzaamheid

Logo Reith Power - Reith - Hofleverancier

Lading geven aan uw duurzame laadvoorzieningen doet Reith Power samen met sterke partners. Zo wordt er samengewerkt met zusterbedrijf Reith Elektrotechniek die, met meer dan 100 jaar ervaring, altijd zorgt voor bedrijfszekere e-installaties. De EV-laadpalen, accessoires en beheersystemen worden uitsluitend geleverd van merken die de beste prijs-kwaliteit, functionaliteiten en garanties voor de toekomst bieden.

Alfen
Blue Current logo
Newmotion logo
Wallbox logo
Zappi logo
EFlux logo
Logo EV box
Eleqtron logo
Maxem logo

Snel een persoonlijk antwoord

Wij staan u graag telefonisch te woord via 088 603 34 00. Wilt u liever via e-mail of buiten kantooruren contact? Laat het dan via het formulier weten.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
  • - Aanhef -
  • Heer
  • Mevrouw
Field is required!
Field is required!
Vult u hier het 10-cijferige telefoonnummer in
Field is required!
Om uw gegevens t.b.v. uw informatie aanvraag te verwerken hebben wij uw toestemming nodig.
Menu
Open chat