Doe mee met de opkomst van elektrisch laden;

Bij Reith een laadpaal aanvragen

Steeds vaker zien we elektrische auto’s op de weg. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Ze zijn immers goed voor het milieu! Naast de milieugerichte voordelen zijn er ook andere voordelen voor zowel het gemak als jouw portemonnee. Elektrisch laden kost namelijk minder dan benzine en het kan gewoon op jouw oprit of bij jou op het werk. Maar om je auto op te laden, heb je natuurlijk een laadpaal of laadpunt nodig. Daar zijn wij voor! Reith Power is de oplaadpartner van groen Nederland. Wij voorzien bedrijven en particulieren van de nodige laadoplossingen die groen rijden met zich meebrengen. Bij ons kun je gemakkelijk een laadpaal aanvragen.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Van een laadpaal aanvragen tot installatie

  Het aanvragen van een laadpaal tot de implementatie ervan hoeft niet langer dan drie weken te duren. Wij kunnen met trots zeggen dat de installatie van onze laadpalen secuur en bliksemsnel gebeurt. Maar voordat we zo ver zijn, moet er nog een aantal stappen worden doorlopen. Allereerst voeren we graag een laadscan uit om er zeker van te zijn dat de implementatie van een laadpunt het netwerk niet overbelast. Wanneer de laadscan uitwijst dat het kan, gebeurt de installatie heel snel:

  • Je vraagt een laadpaal aan via onze website en laat je gegevens achter.
  • Binnen één werkdag neemt onze adviseur contact met je op.
  • Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.
  • Na akkoord installeren we de laadpaal vaak binnen twee tot drie weken.

   

  De beste plek voor de laadpaal wordt ter plekke bepaald. Uiteraard zorgen we ervoor dat het laadpunt zo dicht mogelijk bij de parkeerplek komt te staan. Het is mogelijk dat het laadpunt dus aan de muur wordt bevestigd in plaats van op een paal. Onze monteurs ontzorgen je compleet tijdens het proces en verzorgen een vlekkeloze installatie. Mocht je willen zien hoe een voltooid project eruitziet, bekijk dan onze cases. Wij verzorgen oplaadoplossingen voor bedrijven in diverse sectoren en voor particulieren.

  Aangevraagde laadpaal installeren

  Nazorg en verrekening

  Naast een vlekkeloze installatie staan wij ook garant voor ontzorgende en klantgerichte service en onderhoud. Wij begrijpen dat het traject niet begint en eindigt bij het aanvragen van een laadpaal. Om te beginnen maken we je wegwijs in het gebruik van het intuïtieve beheersysteem, zodat je zelf inzicht kunt krijgen in het verbruik en functioneren van jouw laadpaal. Daarnaast kun je doelbewust kiezen wie wel of geen gebruik kan maken van de laadpaal.

  Laadpaal aanvragen om elektrisch te laden

  Altijd topmerken

  Al sinds de introductie van elektrisch rijden volgt Reith Power de ontwikkelingen op de voet. Met onze ervaring en kennis op het gebied van E-mobility kunnen wij onze klanten de absolute topmerken garanderen. Bij ons kun je verschillende laadpalen aanvragen van diverse fabrikanten, waaronder:

  • Shell Recharge
   Shell Recharge wil met slimme laadservices elektrisch rijden voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Met hun mobiele app heb je toegang tot tienduizenden laadpalen door heel Europa.
  • Alfen
   Van de geavanceerde laadpalen van Alfen zijn vele variaties leverbaar als het aankomt op laadvermogen en functionaliteiten.
  • Zaptec
   Voor laadpleinen in garages is Zaptec de perfecte oplossing. Deze laadstations worden gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding voor de hele garage.

  Dynamic Load Balancing

  Tot slot maken we gebruik van slimme systemen, zoals Dynamic Load Balancing. Het gebruik van een laadpaal kan veel vragen van je netwerk, vooral in combinatie met andere apparaten in je huishouden of kantoor. Daardoor loop je het risico dat je de hoofdzekering overbelast. Vraag je een laadpaal van Reith Power aan, dan heb je geen last van dit probleem. Onze slimme laadpalen communiceren met de groepenkast en passen de laadsnelheid van jouw auto dynamisch aan wanneer er risico op overbelasting wordt gedetecteerd.

  Vraag vandaag nog een laadpaal aan!

  Ben je klaar voor de stap naar verduurzaming? Vraag dan een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden en het partnerprogramma voordat je een laadpaal aanvraagt, neem dan vrijblijvend contact op!

  Offerte aanvragen

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen