Het verduurzamen van zakelijk Nederland

Steeds vaker zien we een verduurzamingsslag van bedrijven waarin zij laadpalen laten plaatsen. Deze slag juichen wij bij Reith Power uiteraard toe. Niet alleen omdat wij laadpalen plaatsen bij bedrijven, als zijnde dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland, maar ook omdat wij de vergroening van Nederland graag vorm zien krijgen. Bovendien bieden bedrijven met laadpalen mogelijkheden en andersom bieden laadpalen aan bedrijven veel voordelen. Een laadpaal bij je bedrijf maakt het namelijk mogelijk om de elektrische voertuigen van jouw medewerkers en bezoekers op te laden, terwijl de kosten hiervoor vele malen lager liggen dan conventionele brandstoffen.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  icon-bedrijven
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Universeel laden bij jouw bedrijf

  De laadpalen die Reith Power plaatst, zijn geschikt voor alle soorten en merken elektrische auto’s. Wanneer we een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf, houden we rekening met verschillende zaken, zodat de installatie, het gebruik en het beheer zo soepel mogelijk verlopen. De uiteenlopende merken van laadpalen die wij doorgaans gebruiken voor bedrijven hebben allen hun eigen voordelen. Het meest belangrijke voordeel voor een groot bedrijf is een laadpaal met Dynamic Load Balancing.

  Zakelijke laadpalen bij een bedrijf

  Bedrijven met een laadpaal zien het terug in de portemonnee

  De initiële investeringen in laadpalen en elektrische voertuigen voor je bedrijf zijn afschrikkend. Gelukkig werkt de overheid graag mee om die klap op te vangen. Voor de aanschaf van laadpalen en EV’s zijn diverse subsidieringen ingesteld om verduurzaming te stimuleren. Daarnaast bieden zakelijke laadpalen en elektrische voertuigen veel belastingvoordelen. Zo blijken de gebruikskosten over een tijdsbestek van meer dan vijf jaar een stuk voordeliger dan het fossiele alternatief. Haal voor jezelf en voor de rest van het DMU van jouw bedrijf de drempel weg om te verduurzamen. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies over het installeren van een laadpaal op het kantoor.

  Verrekening kosten

  Reith Power biedt laadpalen aan waarbij het mogelijk is om zelf de kosten te bepalen en in te stellen voor verschillende gebruikers. Wil je bijvoorbeeld het laden gratis aanbieden aan medewerkers? Dan kun je die laadpassen zo instellen dat zij niet hoeven te betalen. Ook kun je bepalen wie wel en wie geen toegang heeft. We bieden ook de dienst wagenparkbeheer. Deze dienst omvat het beheren van de laadpalen met behulp van een overzichtelijk dashboard. Bovendien adviseert Reith Power jou graag over welke laadpaal het beste past bij jouw bedrijf.

  Laadpaal bedrijf
  Laadpalen plaatsen bij je bedrijf

  Professionele installatie bij jouw bedrijf

  Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de laadpaal op de juiste plaats wordt geïnstalleerd. Daarom kijken wij nauwkeurig welke locatie en positie het meest geschikt is voor de laadpaal bij jouw bedrijf. We plaatsen de laadpaal zo dicht mogelijk bij de bestemde parkeerplek op een paal of aan de muur. De montage wordt volledig door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zo ben jij gegarandeerd van een uitstekende en snelle installatie!

  Beschikbaar vermogen

  Wanneer je meerdere laadpalen bij je bedrijf wilt laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de elektrische belasting. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er overbelasting en uitval van de hoofdzekeringen optreedt. Reith Power plaatst hiervoor speciale voorzieningen, zodat het laden van auto’s bij jouw bedrijf niet voor uitval zorgt. Tegelijkertijd houden we ook rekening met eventuele uitbreiding in de toekomst, zodat je niet altijd vastzit aan het aantal geïnstalleerde laadpalen. Wij denken hierin graag met je mee.

  Reith Power is jouw specialist

  Offerte aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Offerte aanvragen
  Zakelijke laadpalen voor Pentair

  Persoonlijk contact

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. De laadoplossing begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat wij voor onze klanten kunnen betekenen!

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  Snelladers Beheerservice

  Succesverhalen van zakelijk Nederland

  6 laadpunten voor Pentair

  6 laadpunten voor Pentair

  Reith Power is uw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen voor alle elektrische auto's!

  Lees succes verhaal
  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  8 laadpunten voor het nieuwe kantoor van Sqills

  De medewerkers, klanten en bezoekers van Sqills kunnen eenvoudig hun elektrische auto's opladen met de laadpunten van Reith Power!

  Lees succes verhaal
  TKH logistics

  Laadplein met 4 laadpalen voor TKH Logistics

  De werknemers van TKH Logistics kunnen hun elektrische auto eenvoudig opladen met de laadpalen van Reith Power!

  Lees succes verhaal
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  Milieubewuste partner van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen