Een laadpaal bij jouw bedrijf

Een laadpaal voor jouw bedrijf maakt het mogelijk om de elektrische auto’s van jouw medewerkers en/of gasten op te laden. De laadpalen die Reith Power plaatst, zijn geschikt voor alle soorten en merken elektrische auto’s. Wanneer we een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf, houden we rekening met verschillende zaken, zodat de installatie, het gebruik en het beheer zo soepel mogelijk verlopen.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  icon-bedrijven
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  Kiyoh icon 9.3

  Kiyoh

  84 beoordelingen

  Installatie laadpaal bij bedrijf

  Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de laadpaal op de juiste plaats wordt geïnstalleerd. Daarom kijken wij nauwkeurig welke locatie en positie het meest geschikt is voor de laadpaal bij jouw bedrijf. We plaatsen de laadpaal zo dicht mogelijk bij de bestemde parkeerplek op een paal of aan de muur. De montage wordt volledig door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zo ben jij gegarandeerd van een uitstekende en snelle installatie!

  Netwerk Wagenparkbeheerder

  Verrekening kosten

  Reith Power biedt laadpalen aan waarbij het mogelijk is om zelf de kosten te bepalen en in te stellen voor verschillende gebruikers. Wil je bijvoorbeeld het laden gratis aanbieden aan medewerkers? Dan kun je die laadpassen zo instellen dat zij niet hoeven te betalen. Ook kun je bepalen wie wel en wie geen toegang heeft. Reith Power adviseert jou graag over welke laadpaal het beste past bij jouw bedrijf.

  Beschikbaar vermogen

  Wanneer je meerdere laadpalen bij je bedrijf wilt laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de elektrische belasting. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er overbelasting en uitval van de hoofdzekeringen optreedt. Reith Power plaatst hiervoor speciale voorzieningen, zodat het laden van auto’s bij jouw bedrijf niet voor uitval zorgt. Tegelijkertijd houden we ook rekening met eventuele uitbreiding in de toekomst, zodat je niet altijd vastzit aan het aantal geïnstalleerde laadpalen. Wij denken hierin graag met je mee.

  Reith Power is jouw specialist

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Laadscan aanvragen
  6 laadpunten voor Pentair

  Persoonlijk contact

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. De laadoplossing begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat wij voor onze klanten kunnen betekenen!

  Reith Power is uw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">

  Zeer betrouwbaar!

  Gelijk een goed gevoel bij Reith Power.

  Ik heb contact gehad met Bilel, zeer duidelijke uitleg en een professionele aanpak.

  Het laadstation is geïnstalleerd en werkt naar behoren.
  Kortom: Top aanpak!

  Roy

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Prima, keurig geplaatst en opgeleverd

  Marcel

  Uitstekende service

  Vanaf het eerste contact met Bas tot en met de plaatsing door de monteur is alles zeer soepel verlopen.
  Inmiddels maken wij al enige tijd naar grote tevredenheid gebruik van de laadpaal.

  Een absolute aanrader!

  Dennis

  Afspraak is afspraak met een topservice!

  Korte lijntjes, altijd bereikbaar of reageren zeer snel in combinatie met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding!

  Joost

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen