Een laadpaal bij jouw bedrijf

Een laadpaal voor jouw bedrijf maakt het mogelijk om de elektrische auto’s van jouw medewerkers en/of gasten op te laden. De laadpalen die Reith Power plaatst, zijn geschikt voor alle soorten en merken elektrische auto’s. Wanneer we een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf, houden we rekening met verschillende zaken, zodat de installatie, het gebruik en het beheer zo soepel mogelijk verlopen.

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  icon-bedrijven
  • Ontzorgpartner met specialistische kennis
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Bedrijfszekere installaties
  • Sterk in afspraken nakomen
  • Persoonlijk en servicegericht
  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Professionele installatie bij jouw bedrijf

  Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de laadpaal op de juiste plaats wordt geïnstalleerd. Daarom kijken wij nauwkeurig welke locatie en positie het meest geschikt is voor de laadpaal bij jouw bedrijf. We plaatsen de laadpaal zo dicht mogelijk bij de bestemde parkeerplek op een paal of aan de muur. De montage wordt volledig door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zo ben jij gegarandeerd van een uitstekende en snelle installatie!

  Verrekening kosten

  Reith Power biedt laadpalen aan waarbij het mogelijk is om zelf de kosten te bepalen en in te stellen voor verschillende gebruikers. Wil je bijvoorbeeld het laden gratis aanbieden aan medewerkers? Dan kun je die laadpassen zo instellen dat zij niet hoeven te betalen. Ook kun je bepalen wie wel en wie geen toegang heeft. Reith Power adviseert jou graag over welke laadpaal het beste past bij jouw bedrijf.

  Laadpaal bedrijf

  Beschikbaar vermogen

  Wanneer je meerdere laadpalen bij je bedrijf wilt laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met de elektrische belasting. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er overbelasting en uitval van de hoofdzekeringen optreedt. Reith Power plaatst hiervoor speciale voorzieningen, zodat het laden van auto’s bij jouw bedrijf niet voor uitval zorgt. Tegelijkertijd houden we ook rekening met eventuele uitbreiding in de toekomst, zodat je niet altijd vastzit aan het aantal geïnstalleerde laadpalen. Wij denken hierin graag met je mee.

  Reith Power is jouw specialist

  Laadscan aanvragen

  Reith Power is jouw laadpaalspecialist met toekomstgerichte voorzieningen

  Laadscan aanvragen
  6 laadpunten voor Pentair

  Persoonlijk contact

  Samen met onze zusteronderneming Reith Elektrotechniek zijn we actief in de installatietechniek voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Reith Power blijft zich onderscheiden door haar vakkennis en de beste materialen te verbinden aan een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. De laadoplossing begint bij ons dan ook met goed luisteren naar jouw wensen en het bekijken van de locatie en bestaande infrastructuur. Wij maken graag persoonlijk kennis om jou direct te laten ervaren wat wij voor onze klanten kunnen betekenen!

  Reith Power is jouw specialist in laadpalen

  Partnerprogramma

  Reith Power is dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Wij leveren en installeren laadpalen bij klanten thuis, bij bedrijven en bij VvE’s. Van een enkele laadpaal tot publieke laadpleinen in combinatie met slimme beheersystemen en van betrouwbaar advies tot vakkundige installatie en de beste service – Reith Power is graag jouw partner op het gebied van elektrisch rijden en laden.

  Partner worden
  ">
  Snelladers Beheerservice
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  Milieubewuste partner van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen