Zijn er bij jouw bedrijf mensen die elektrisch rijden? Dan mag een laadpaal voor zakelijk gebruik niet ontbreken. Hiermee maak je het voor hen mogelijk om hun elektrische auto voor de deur op te laden. Tegelijkertijd is het een mooi visitekaartje voor je kantoor, want je laat hiermee zien dat je aan het milieu denkt.

Laat de laadpaal plaatsen door Reith Power, wij zijn namelijk dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland. Wij bieden totale ontzorging op het gebied van elektrisch laden. Of het nu gaat om één laadpaal voor zakelijk gebruik of om een compleet laadplein met een slim beheersysteem, wij zijn jouw partner! Je kunt rekenen op betrouwbaar advies, vakkundige installatie en de beste service.

laadpaal zakelijk

Informatie aanvragen

  Velden met een * zijn verplichte velden

  sterren sterren

  Kiyoh

  88 beoordelingen

  Vakkundige installatie

  Voorafgaand aan de installatie van de laadpaal

  Voorafgaand aan de installatie van de laadpaal voor zakelijk gebruik doorlopen we de volgende stappen:

  • Je laat je gegevens achter op onze website.
  • Binnen één werkdag neemt onze adviseur contact met je op.
  • Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.
  • Na akkoord installeren we de laadpaal met twee tot drie weken.

  Bij de installatie kijken we ter plekke goed welke plek het meest geschikt is voor de zakelijke laadpaal. De lader komt in ieder geval zo dicht mogelijk bij de parkeerplek en wordt bevestigd aan de muur of op een paal. Onze vakkundige medewerkers verzorgen de installatie van A tot Z, dus je hebt nergens omkijken naar. Bekijk eens een aantal van onze succes cases om voorbeelden te zien van bedrijven waar we een laadpaal voor zakelijk gebruik hebben geïnstalleerd.

  Laadpaal zakelijk
  Laadpaal zakelijk

  Uitsluitend A-merken

  Aanbieders laadpalen

  Al sinds de elektrische auto zijn intrede deed in Nederland, zijn wij bezig onze kennis over E-mobility uit te breiden. We volgen alle ontwikkelingen op de voet, zodat we jou altijd zo goed mogelijk kunnen adviseren. Als je door ons een laadpaal laat installeren die zakelijk gebruikt gaat worden, ben je er zeker van dat het een A-merk is. We leveren laadpalen van meerdere fabrikanten, waaronder:

  • New Motion
   New Motion wil met slimme laadservices elektrisch rijden voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Met hun mobiele app heb je toegang tot tienduizenden laadpalen door heel Europa.
  • Alfen
   Van de geavanceerde laadpalen van Alfen zijn vele variaties leverbaar als het aankomt op laadvermogen en functionaliteiten.
  • Zaptec
   Voor laadpleinen in garages is Zaptec de perfecte oplossing. Deze laadstations worden gevoed vanaf een centrale vlakbandkabel of ringleiding voor de hele garage.

  Contact laadpaal zakelijk

  Wil je meer weten over het laten installeren van een laadpaal voor zakelijk gebruik? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Offerte aanvragen
  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Prima

  er is goed mee te overleggen in mijn geval.

  Scherphof

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Perfect afgehandeld.

  Duidelijke offerte en perfect geinstalleerd

  Bert Knoop

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Super service snel en duidelijk!

  Met een paar belletjes heb je wat je wilt hebben snelle service ,nette monteurs en goeie uitleg prima bedrijf!!

  Jos Derksen

  Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen gevuld

  Snelle reactie!Goed geholpen

  Ben in zijn algemeenheid goed en vlot geholpen.

  Andre

  De laadpaalspecialist van zakelijk Nederland

  Offerte aanvragen