Laadpaal kopen

Een laadpaal kopen doet u bij Reithpower. Wij adviseren, leveren en monteren de laadpaal bij u thuis of op kantoor.

Laadpaal elektrische auto kopen

Rijdt u elektrisch? Dan is het van belang om te beschikken over een laadpaal, ook wel oplaadpaal genoemd. Een laadpaal voor thuis is belangrijk als u een plug-in hybride bezit, en bij een puur elektrische auto is het helemaal een must. Een laadpaal op de zaak is zeker geen overbodige luxe te noemen. Wilt u ook een laadpaal kopen voor bij u thuis of bij u op de zaak? Kies dan voor de dienstverlening van Reith Power. Wij adviseren, leveren en monteren laadpalen bij particulieren thuis of bij bedrijven.

laadpaal kopen

Elektrisch autorijden

Elektrisch autorijden wordt steeds populairder. Reith power werkt mee aan deze duurzame ontwikkeling. Wij zijn een specialist op het gebied van laadvoorzieningen voor elektrisch vervoer. Wij bieden een totaaloplossing aan voor klanten die een laadpaal kopen: van levering en advies op maat tot installatie en onderhoud. Voor elke type elektrische auto hebben wij een laadpaal en vakkundige oplossing!

Reith Power installeert uw elektrische auto veilig en snel. Een laadpaal kan zowel thuis als op het werk geplaatst worden. Wij proberen uw wensen duidelijk in kaart te brengen en doen ons best om op die manier een zo goed mogelijk advies te geven.

Onafhankelijk advies voor de juiste oplaadpaal

Een goede laadpaal kopen kan nog wel eens lastig zijn, daarom geven wij u graag onafhankelijk advies. Hierbij geven wij uiteraard te allen tijde de voorkeur aan betrouwbare laadpalen van hoge kwaliteit. Onze oplaadpalen zijn ideaal voor thuisgebruik, voor de zaak of voor publiek gebruik. Reith Power kan u adviseren over welke laadpaal in uw situatie het meest geschikt is. Hebt u een keuze gemaakt uit de beschikbare laadpalen, dan zorgen wij voor de verdere levering en montage. De laadpaal wordt op de meest ideale plaats vakkundig gemonteerd, zodat u er optimaal van kunt profiteren. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

 

Online of offline laadpaal elektrische auto kopen?

In de zoektocht naar een laadpaal komt u vaak twee modellen laadpalen tegen, een online- en een offline model. Welke laadpaal u het beste kan kopen leggen wij u graag uit. Een online oplaadpaal geeft u inzicht in laadsessies, bieden support-diensten en upgrades en maakt automatische verrekening van de laadkosten naar externe partijen mogelijk. Als uw werkgever de laadkosten betaalt, dan adviseren wij in de meeste gevallen om een online laadpaal te kopen. Een offline oplaadpaal is voordeliger dan een online laadstation. Als het stroomverbruik niet geregistreerd of verrekend hoeft te worden en de laadpaal op eigen terrein is geplaatst, waar derden geen gebruik van het laadpunt kunnen maken, dan kunt u wellicht beter een offline oplaadpaal kopen.

 

Laadpaal kopen bij Reith Power

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reith Power aanbiedt op het gebied van particuliere of zakelijke laadpalen? Of wilt u direct een laadpaal kopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij doen u graag een advies- en prijsvoorstel en vertellen u alles over de snelle montage en de servicemogelijkheden op locatie. Een laadpaal kopen doet u dan ook bij Reith Power.

Maak ook gebruik van het jarenlange vakmanschap en de klantvriendelijke service van Reith Power, onderdeel van Reith Elektrotechniek, al meer dan 125 jaar een begrip. Met een laadstation geleverd door Reith Power, kunt u maximaal profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

 

Veelgestelde vragen over Laadpalen

Hoe loopt het proces van offerte tot installatie?

Een laadpaal kopen? Via deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte voor uw laadpaal aanvragen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de aanvraag heeft bevestigd zal één van onze laadpaal adviseurs contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek bepaalt onze laadpaal adviseur of er een schouwing dient ingepland te worden. Aan de hand hiervan krijgt u een offerte op maat toegestuurd. Nadat u die offerte accordeert kunnen wij direct beginnen met het leveren en installeren van de laadpaal.

Hoe bepaal ik het laadvermogen van mijn laadpaal?

Op welke vermogen u kunt opladen hangt af van 1) de capaciteit van uw elektriciteitsaansluiting en 2) het laadvermogen van uw elektrische auto. Op basis hiervan kunt u de gewenste Kw sterkte voor uw elektrische auto bepalen. Er bestaat een kans dat uw aansluiting niet voldoende groot is voor een laadpaal. Neem dan contact op met uw netbeheerder en vraag een verzwaring aan. Onze laadpaal adviseurs kunnen u vertellen of dit nodig is.

Hoelang heb ik garantie als ik een laadpaal koop?

Als u bij ons een laadpaal koopt dan heeft u twee jaar garantie. Bij een defect in het laadstation zullen wij kosteloos bij u langskomen om de laadpaal te repareren of te vervangen.

Meer informatie over een laadpaal?

Wij adviseren u graag persoonlijk over de prijzen en mogelijkheden van montage en planning van uw nieuwe laadpaal via tel: (0545) 29 13 29 of via ons contactformulier.